Garancija na popravilo.
12 mesecev!

Za vsa elektro tehnična popravila računalnikov ali igralnih konzol nudimo 12 mesečno garancijo. Pod to garancijo na popravilo se štejejo sledeča popravila:

  • osnovna plošča računalnika
  • napajalnik računalnika
  • grafična kartica računalnika
  • integrirani grafični čip na osnovni plošči
  • menjava in "reballing" čipa
  • tipkovnica računalnika
  • zaslon monitorja ali prenosnika
  • konektorji na računalnikih, igralnih konzola itd.

Garancija na vgradnjo ali menjavo.
12 mesecev!

Nove računalniške komponente, ki so vgrajene na našem računalniškem servisu spadajo po 12 mesečno garancijo za vgradnjo. Garancijo za novo komponento garantira zastopnik ali prodajalec v Sloveniji. Te garancije za računalniške komponente ali izdelke varirajo in so lahko tudi manjše od enega leta. Na vašo željo lahko mi v času veljavne garancije uredimo zamenjavo nedelujoče računalniške komponente z uradnim zastopnikom v Sloveniji.

Garancija na rabljene rezervne dele.
6 mesecev! 

Pri popravilu starejših računalnikov se velikokrat srečujemo z obnovljenimi komponentami ker novih rezervnih delov ni mogoče več kupiti. V primeru, da vam mi priskrbimo nadomesti rabljeni del je garancija 6 mesecev. V primeru, da si rezervni del priskrbite sami preko malih oglasov kot je Bolha, eBay, Amazon ali podobno te garancije ne nudimo mi ampak vaš prodajalec v kolikor ste se tako dogovorili.
Še vedno pa nudimo 12 mesečno garancijo na strokovno menjavo in delo.

Garancija na reševanje računalnika politega z tekočino.
0 mesecev.

Garancije vam v tem primeru ne moremo dati. Tekočina na elektronskem vezju je zahrbtna zadeva. Lahko pa vam povemo, da je večina primerov relativno nedolžnih in jih je vredno sanirati.

Garancija na nameščeno programsko opremo.
0 mesecev.

Ni pošteno da vas zavajamo, zato vam direktno povemo, da tukaj garancije ni. Zakaj? Ker takoj ko boste računalnik priklopili na omrežje obstaja velika možnost, da vas bo okužil računalniški virus. Okužba z virusom, pa lahko na vašem računalniku lahko povzroči manjšo nevšečnost, pa vse do kriptiranja vseh podatkov. Za to ne moremo odgovarjati mi. Vaš računalnik uporabljate vi in ne mi.


Če smo tukaj kaj pozabili omeniti velja, da je garancija na popravilo 12 mesecev.
0
MESECEV
na popravila!
© 2022 Servis računalnikov Help 404. All Rights Reserved. Powered by Politag