Računalniški servis

Hitra popravila prenosnih in namiznih računalnikov vseh blagovnih znamk.

Potrebujete hitro pomoč?

Z veseljem vam bomo pomagali. Prednostna popravila se obravnavajo v eni uri. Priporočamo rezervacijo termina na telefon:

040/768-404

Odpiralni čas

Urgenta popravila se izvajajo tudi izven delovnega časa!

Ponedeljek - Petek09.00 - 17.00

Sobota09.00 - 13.00

Nedelja in praznikiZaprto

Računalniške servisne Storitve

DIAGNOSTIKA OKVARE

V primerih kot so počen ali razbit ekran na prenosniku, baterija, ki se ne polni več, ali polita tipkovnica, je vzrok okvare jasen tudi računalniškim laikom.

POPRAVILO RAČUNALNIKA

Tisti, ki nas poznajo, vedo, da zanesljivo popravljamo vse blagovne znamke in modele osebnih in prenosnih računalnikov, telefonov in tablic.

ČIŠČENJE RAČUNALNIKA

Pregrevanje namiznega ali prenosnega računalnika je glavni razlog za resno računalniško okvaro. Popravilo je zahtevno tvegano in časovno potratno.

REŠEVANJE PODATKOV

Trdi diski se kvarijo. USB ključi, spominske kartice in telefoni tudi. In kadar se, s seboj vzamejo za vedno vse družinske slike, video posnetke in kopico pomembnih zasebnih in poslovnih podatkov.

PRENOS PODATKOV

Ste kupili nov prenosnik ali pa telefon? Želite prenesti vaše podatke v novo napravo? Vaše podatke bomo prenesli hitro in varno. Prehod na novo napravo bo potekal gladko in brez nevšečnosti.

MENJAVA ZASLONA

Nesreča nikoli ne počiva. Še sreča, da se zaslon lahko hitro, kvalitetno in ugodno zamenja. Dobavljamo LCD zaslone za vse vrste prenosnikov.

Diagnostika in popravilo

Danes je pravi dan za hitro popravilo računalnika!

Posadimo skupaj drevo!

Za vsak popravljen računalnik, posadimo 1 drevo.

Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v elektronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večino okvar je res malenkostnih za katere je potreben samo čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način vsaj malo manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.

Tudi vam zagotavljamo

celovito, hitro in pozitivno servisno storitev

Varnost vaših podatkov

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Tukaj smo, da vam pomagamo in ne povzročamo dodatnih težav.

Hitro popravilo

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika?
Obvezujemo se k popravilu v 48 urah ali prej. Hitro in kvalitetno do rešitve.

Brezplačno diagnostiko

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam predlagamo najboljšo rešitev. Če se ne odločite za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.

Garancijo na popravilo

Standardna 12 mesečna garancija na popravila računalnikov. Če računalnika ne boste polivali z vodo, metali ob tla in uporabljali, ko okoli vas švigajo strele, je 12 mesečna garancija za vas garantirana.

180+

POPRAVIL NA MESEC

To je naše povprečje popravil računalnikov v tem letu. Večino popravil je izvedenih v 48 urah ali prej. Naročene stranke imajo prednost.

1580

POSAJENIH DREVES

Za vsako uspešno popravilo posadimo eno drevo. Ker ste se odločili popraviti računalnik, bo okolje na ta način vsaj malo manj obremenjeno.

89%

USPEŠNOST

Računalnik, ki je dotrajan in ne služi več svojemu namenu, lahko pustite brezplačno na našem servisu in poskrbeli bomo za njegovo razgradnjo.

Rezervacija Termina!

Pridite! Vsako mnenje šteje.

Tina Štrus

HR projektni vodja

Pa tako vam nisem nič verjela. Nikoli ne bom pozabila kako sem bila proti menjavi diska. Sedaj, pa je moj prenosnik kot nov. In to samo zaradi diska!

Ratko Kisić

Microsoft programer

Zelo sem zadovoljen z vami! Vem, da sem s popravilom napajalnega konektorja odlašal predolgo. Moja napaka. Vam, pa samo pohvale. Ste prijazni in strokovni.

Špela Nanut

VDT administrator

Odsvetovali ste mi popravilo. Ker sem po naravi trmasta sem šla drugam. Po drugo mnenje verjetno. Moj dvom do vas ni bil upravičen.

Kako do nas?

Naslov:
Vodnikova 232, 1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon:
040 / 768 - 404

E-mail:
servis[at]redit.si