Acer računalniki

ACER


Acer je zelo velikokrat zamenjana blagovna znamka z Asus računalniki. Kot tudi ostale svetovne znamke računalnikov je tudi Acer v samem vrhu kvalitete in široke ponudbe. Njihova ponudba varira od zelo tankega Chromebook pa vse do Aspire U5.

Popravilo Acer računalnikov

Čeprav so znani po kvalitetni izdelavi in dolgi življenjski dobi, so določene napake pri njih pogoste. Nekaj najbolj pogostih napak so težave z osnovno ploščo, kondenzatorji in z odpovedjo trdega diska. V pogoste napake Acer računalnikov lahko štejemo tudi težave z zasloni, tipkovnicami, miškami in z branjem cedejev.

Ne glede na težave, ki vam jih povzroča vaš prenosni ali namizni računalnik Acer, ste lahko prepričani, da vam bomo na servisu Help 404 strokovno, hitro in ugodno pomagali. Zavedamo se, da je danes računalnik orodje. Brez orodja, pa se delati ne da.

Acer menjava zaslona

Asusovi zasloni s časom pričnejo kazati določene napake v delovanju. Napake kot so črni ekran, mrtve pike zaslona in v določenih primerih tudi pokanje zaslona. Ne zapravljajte denarja z nakupom DIY zaslonov in orodja potrebnega za menjavo ali drage menjave zaslona na pooblaščenem Asus servisu. Pridite do nas. Ugodno in kvalitetno vam zamenjamo okvarjeni zaslon.


0
MESECEV
na popravila!
© 2022 Servis računalnikov Help 404. All Rights Reserved. Powered by Politag