Ohrani naravo
popravi napravo!

Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v eletronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večino okvar je res malenkostnih za katere je potreben samo čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način vsaj malo manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.

Diagnostika računalnika

V primerih kot so: počen ali razbit ekrana na prenosniku, baterija, ki se ne polni več ali polita tipkovnica, je okvara jasna tudi računalniškim laikom. Za veliko večino ostalih napak pa je neodgovorno in netransparentno ugibati. Zato bomo opravil brezplačni diagnostični test, vas seznanili z napako ali napakami in natančno ocenili strošek popravila vašega računalnika.

Preberi več: Diagnostika računalnika

Servis računalnika

Vse blagovne znamke z vsemi možnimi okvarami popravljamo mi!
Tisti, ki nas poznajo, vedo, da zanesljivo popravljamo vse blagovne znamke in modele osebnih in prenosnih računalnikov. Velika zaloga novih in rabljenih nadomestnih delov, ki so pri nas že naslednji dan, nam omogoča odpravljanje vseh napak po dostopnih cenah. Ne mečite računalnika stran!

Preberi več: Servis računalnika

Čiščenje računalnika

Pregrevanje namiznega ali prenosnega računalnika je glavni razlog za resno računalniško okvaro. Popravilo je zahtevno. Škoda, ki je povzročena, pa je primerljiva s politjem računalnika s tekočino. 
Privoščite svojemu računalniku temeljito čiščenje hladilnega sistema, izpihovanje nabranega praha in menjava termalne paste. Čiščenje in dezinfekcija zunanjosti, pa je tudi blagodejno za naše zdravje. niti zamisliti si ne morete koliko bakterij in bacilov se nabere skozi leto na naših tipkovnicah.

Preberi več: Čiščenje računalnika

Reševanje podatkov

Trdi diski se kvarijo. USB ključi, spominske kartice in telefoni tudi. In kadar se, s seboj vzamejo za vedno vse družinske slike, video posnetke in kopico pomembnih zasebnih in poslovnih podatkov. To je res grozna izguba in izkušnja. Ker pa vam podatke lahko rešimo skoraj v vseh primerih, si lahko oddahnete.

Preberi več: Reševanje podatkov
© 2022 Servis računalnikov Help 404. All Rights Reserved. Powered by Politag