Diagnostika računalnika

Brezplačna servisna diagnostika prenosnih in namiznih računalnikov,

ker ni vedno očitno kaj je narobe z vašim računalnikom.

V primerih kot so: počen ali razbit ekrana na prenosniku, baterija, ki se ne polni več ali polita tipkovnica, je okvara jasna tudi računalniškim laikom. Za veliko večino ostalih napak pa je neodgovorno in netransparentno ugibati. Zato bomo opravil brezplačni diagnostični test, vas seznanili z napako ali napakami in natančno ocenili strošek popravila vašega računalnika.

Diagnostika poteka v prostorih računalniškega servisa Help 404 in traja v večini primerov do 2 uri. Včasih je napaka lahko res zahrbtna. Ker ne želimo zavajati vas bomo prosili, da računalnik pustite na našem računalniškem servisu čez noč.


Kaj vse je zajeto v diagnostiki okvarjenega računalnika na našem servisu?


Celotni diagnostični test je sestavljen iz več kot 450 posamičnih testov. Diagnostika zajema različne teste za strojno in programsko opremo na vašem računalniku. Je računalniško vodena in izključuje človeški faktor. Po končani diagnostiki se avtomatsko izdela končno poročilo vseh opravljenih testov in kritičnih napak na računalniku. Poročilo vam je na vpogled na našem računalniškem servisu. V času diagnostike se ne dotikamo podatkov, ki jih imate shranjene na vašem računalniku.


Po končani diagnostiki si lahko premislite!


Nekatera popravila res niso ekonomična. Zaradi dotrajanosti računalnika, njegove starosti, tržne vrednosti ali dragega nadomestnega dela. Naše pravilo je: če ne popravimo, ne zaračunamo!

Bodite brez skrbi. Tukaj smo, da vam svetujemo kaj je najboljša rešitev za vas. Če se ne odločili za popravilo, vam vaš računalnik po končani diagnostiki enostavno in brezplačno vrnemo nazaj.


Strošek je znan pred pričetkom servisa računalnika.


Pri očitnih napakah, ki so vidne s prostim očesom, vas s stroškom popravila seznanimo takoj. Pri starejših prenosnih računalnikih je občasno zaradi pomanjkanja dostopnih rezervnih delov pri proizvajalcu potrebno pregledati prosto tržišče rabljenih rezervnih delov. V tem primeru je cena popravila točna, cena nadomestnega dela pa v prvi fazi okvirna. Mnoga popravila vašega računalnika so zajeta v ceniku našega računalniškega servisa. Popravila, ki niso navedena v ceniku se obračunajo po urni postavki na podlagi naše ocene potrebnega časa za popravilo. Oceno podamo pred pričetkom popravila računalnika.

Kaj pa skrite napake?


Če med servisom vašega računalnika naletimo na napako, ki nam je kljub diagnostičnem testu ostala skrita, vas o tem seznanimo. Drobnarije odpravimo za simbolično ceno. Večje težave pa z vašim dovoljenjem.


Vaši podatki v času popravila na računalniškem servisu so varni!


Jih ne gledamo, pregledujemo ali delimo. Še več, tudi izgubimo jih ne. V situacijah, ko je potrebno namestiti svežo verzijo operacijskega sistema naredimo servisno varnostno kopijo vaših podatkov. Po končanem servisu vaše podatke trajno izbrišemo z naše servisne varnostne kopije. Z vsemi podatki ravnamo skrbno in skladno z evropsko zakonsko direktivo GDPR.

Možno, da ste imeli v preteklosti slabe izkušnje z drugimi računalniškimi servisi, zato razumemo vašo previdnost. Mi smo tukaj, da vam pomagamo in ne, da vam povzročamo dodatne težave.

Prispevajte k varovanje okolja pred elektronskimi odpadki.


Veseli smo, da se odločate za popravilo vašega računalnika in ne za nakup novega. Današnji računalniki so zelo zmogljivi. Za večino uporabnikov celo preveč. Zaradi okvare v eletronskem vezju vam ni potrebno zavreči računalnika. Večino okvar je res malenkostnih za katere je potreben samo čas. Z veseljem vam povemo, da se lahko popravi skoraj vse. Okolje bo na ta način vsaj malo manj obremenjeno. Vaša denarnica pa debelejša.


Ste si zaželeli nov računalnik?


Premislite o nakupu obnovljenega računalnika ali prenosnika. Je občutno cenejši, z garancijo in zagotovljenim servisom. Računalniki, ki so jih uporabljala velika podjetja in korporacije po vsej Evropi se redno prodajajo specializiranim podjetjem za obnovo računalnikov. Ti računalniki niso iz potrošniške linije, ampak iz poslovne linije. Poslovna linija je namenjena najzahtevnejšim uporabnikom, katerim je zanesljivo delovanje računalniške opreme pomembnejše od cene. Ti računalniki so izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Sestavljeni iz preizkušenih sestavnih delov in imajo odlično up-to-date podporo gonilnikov za nemoteno delovanje strojne opreme. Njihova življenjska doba je vsaj dvakrat daljša od računalniške opreme, ki je na razpolago zasebnim uporabnikom.


Vse lepo in prav, ampak jaz bom vrgel računalnik stran!


Pomagamo vam lahko tudi pri tej odločitvi. Računalnik, ki je dotrajan in ne služi več svojemu namenu lahko pustite brezplačno na našem servisu in poskrbeli bomo za njegovo razgradnjo ali obnovo. Da, obnovo! Tam, kjer je potreben samo čas za popravilo, to naredimo brezplačno z dobrim namenom . Te računalnike doniramo družinam v stiski preko nevladnih organizacij. Odločitev je vaša. Družine v stiski in mati Narava vam bojo hvaležni.


0
MESECEV
na popravila!
© 2022 Servis računalnikov Help 404. All Rights Reserved. Powered by Politag