Servis računalnika

Vse blagovne znamke z vsemi možnimi okvarami popravljamo mi!

Tisti, ki nas poznajo, vedo, da zanesljivo popravljamo vse blagovne znamke in modele osebnih in prenosnih računalnikov. Velika zaloga novih in rabljenih nadomestnih delov, ki so pri nas že naslednji dan, nam omogoča odpravljanje vseh napak po dostopnih cenah. Ne mečite računalnika stran!

Hiter računalniški servis

Ne želite biti dolgo brez svojega računalnika? Nič ni sramotnega v tem, da ga želite čimprej nazaj. Zato se obvezujemo popraviti računalnike v 72 urah ali prej. Pred sprejemom vašega naročila vas bomo seznanili s časom, potrebnim za temeljito popravilo računalnika.

Garancija na popravilo

sa naša popravila so pokrita s standardno 12 mesečno garancijo Help404 (oziroma 6 mesečno garancijo, kadar se uporabijo rabljeni rezervni deli).

Preproste besede in pojasnila

Trudimo se, da so stvari preproste kot je le mogoče, zato ne uporabljamo strokovnih izrazov. Želimo, da nas razumete. Želimo, da bo vaša odločitev sprejeta na podlagi naše strokovne ocene in vašega jasnega razumevanja. Veseli bomo tudi strokovnega pogovora z vami, v kolikor si boste to zaželeli.

Ne računamo, če ne popravimo!

Občasno ne moremo zagotoviti rezervnih delov za starejše računalnike. Ali pa se z ekonomskega vidika popravilo ne izplača. V tem primeru vam podarimo darilni bon v vrednosti 50 €, ki ga lahko unovčite v naši trgovini z obnovljenimi poslovnimi računalniki na katere nudimo garancijo do 3 leta.


0
MESECEV
na popravila!
© 2022 Servis računalnikov Help 404. All Rights Reserved. Powered by Politag